duminică, 30 decembrie 2007

"BOMBEU" vs. "DECOLTEU"

Se pare ca BUNA esti atunci cand ai "bombeu" sau "decolteu";asta e deja cliseu ! Dar daca,in plus,te mai ajuta si fata,atunci esti inevitabil "pizda" !(imi cer scuze hipersensibililor alergici la impactul cu cele mai uzuale cuvinte ale limbii romane!!!)
INSA…Nu e nevoie sa ai "bombeu" sau "decolteu" atunci cand conduci: esti automat "pizda la volan" daca mutrita simpatica de pe scaunul soferului iti tradeaza sexul atunci cand te tarasti pe autostrada cu 20km/h.
Si totusi,cum e mai bine…cu "bombeu" sau cu "decolteu"?!? Pai,hai s-o luam logic: barbatii chiar nu au un criteriu de evaluare in ceea ce priveste aceste IMATURE modalitati de selectie…..atata timp cat ai in dotare macar una dintre cele doua optiuni!!!(pfiu,hai ca ma speriasem…!)
Eu una prefer cu decolteu,intocmai pentru ca nu am cine stie ce bombeu;e simplu! Vrei jocuri…? Pai atunci,hai sa ne jucam : eu imi pun la bataie decolteul,iar tu,daca ai ceva bombeu sub freza aia mega geluita,iti pui la bataie singurul neuron ramas inerect, si macar ma agati cu respect !

3 comentarii:

Petruta spunea...

Adevarat ai grait mey Brutus! Problema e ca majoritatea barbatilor eticheteaza o femeie dupa felul in care arata, nu conteaza ca e proasta de pute, daca are decolteu si bombeu ei spun sar'na si bodaproste.
Stii cum e vorba aia...rau cu rau dar mai rau fara rau! Deci trebuie sa te multumeti cu ce ai, fie decolteu, bombeu sau diploma!

Raluk6 spunea...

ce mai conteaza frate ce ai in cap in ziua de azi..?!?BUNA sa fii si automat intervine si comunicarea;non-verbala!

Petruta spunea...

Da...dar e si mai "dureros" daca totul se rezuma doar la comunicare non-verbala. O sa devenim robotei, care iubesc din obisnuinta, fara sa realizeze ce inseamna acest sentiment.