duminică, 30 decembrie 2007

PapushEL sau…PapushEA

Pentru ca esti mult prea papusel pentru secolul asta,foarte multi s-au indoit de inclinatiile tale!Ca o fi?...ca n-o fi…?("nu,n-are cum frate! eu personal l-am vazut cu o gagica prin Cismigiu!!" – poate ca era o simpla amica(?!?),verisoara,sau chiar mamica-evident,cu 20 de ani mai tanara;ca d'eh.... ar mai manca si plasticienii din cand in cand!)
Ten de portelan,trasaturi exagerat de fine pentru un gagiu si bineinteles proportii de invidiat,gen 90-60-90 in varianta masculina; baiatul ideal?!...Nici pe departe!Doar un alt bombonel razlet prin viata,gingas ca o floare si demn de admirat…(evident),ca exponat al Muzeului Figurilor de Ceara!
Stie cum sa te priveasca- normal,a exersat acasa pe cea mai noua achizitie Barbie a surioarei;si apoi in oglinda…pana cand alter ego-ul i-a izbucnit intr-un exces de frustrare:"Gata bai maimutoiule,hai ca esti ok!". Apoi subiectii umani au inceput sa curga. Intocmai pentru ca forma de feminin a "subiectilor" nu exista,"subiectele" si-au pus un maaaaare semn de intrebare:"Ba',…da' o fi?!?"
"Nu e ma',nu e,ce ma'sa!L-a surprins un coleg de-al amicei tovarasului meu tachinand fetele din cartier…!"
"Da ma',da' oricum…zambeste mortal!!Cu o simpla uitatura te baga-n boala…Si daca e,…ce?! Tot PapushEL ramane,na!"…


Sau….PapushEA?!?

3 comentarii:

Petruta spunea...

Genul asta de papushel e atat de des intalnit incat imi este frica sa aflu ca ar putea sa fie papushea....e grav!
Este constient ca arata bine si se foloseste de asta...de parca frumusetea e o arma! N-ar fi rea putina modestie,dar acum serios....e prea bun pentru secolul asta....sau cel putin asa crede el. O sa-l trezeasca cineva, vreodata din visul asta cu purcelushi care zboara deasupra patului lui? Eu zic sa-l lasam sa mai doarma putin!
Eventual un refuz nu strica niciodata si poate asa se desteapta omul? Prea directa?
Nu ...doar realista!

Petruta spunea...

Ca sa nu fiu gresit inteleasa, comentariul meu nu se refera la o persoana anume, ci este o caracterizare a celor care fac parte din categoria "Papushel" in general.
Cine se simte...ala e!

Raluk6 spunea...

absolut, brutus!!!=)