miercuri, 2 ianuarie 2008

Je suis la femme,on me connaît…

Te imbraci;esti pregatita,nu incape nicio indoiala!Ai devastat dulapul in cautarea tinutei ideale si ai dat peste niste toale noi,de care uitasei cu desavarsire.Perfect!Astea iti vin de minune: rochita neagra,foarte trendy,d'abia iti acopera posteriorul!Si ce daca,e chiar sexy…mai tragi din cand in cand de tiv si se rezolva;nu expui nimic!Apoi pantofii…hmmm,aia au cam survolat incaperea pana cand te-ai decis asupra sandalutelor cu toc stiletto,de 15 cm.Nu sunt prea confortabile,dar vin mortal…O sa il innebunesti cu siguranta!!!
Buuuun…ai trecut de capitolul "textile"-"spoiala",in schimb,ti-a luat pe putin o ora: farduri,blushuri,rujuri,glossuri,rimel,pudra,creioane si alte articole uzuale zac intinse pe pat,obosite,istovite,epuizate!
Gata,ti-ai schimbat si fata;ai luat-o pe cea de fite,pentru ca ocazia o cere!Parul se rezolva usor: iti treci de 3 ori mana prin el,il ciufulesti cu pofta si apoi il asezonezi cu vreo juma' de tub de fixativ ; gata si look-ul sauvage!
Parfum(neaparat de firma!),accesorii(nu exagerezi;doar nu vrei sa detronezi pomul de Craciun!),geanta(obligatoriu asortata la pantofi;adica violet) si trench-ul ala smecher de 10 milioane.
Impecabil!Te uiti la ceas…ah,mai ai un sfert de ora sa ajungi!Te gandesti: metrou 5 statii,apoi autobuz vreo 3…iei taxiul!"Eh,las' ca nu-i sta in gat daca asteapta 5-10 minute!"
In taxi incepi sa fredonezi o melodie;taximetristul te priveste amuzat…e batran si pare sa aiba chef de vorba!"Off,iubirea asta…am fost si noi tineri candva!".Apoi devine tentat sa-ti povesteasca intreaga viata…dar brusc ii faci semn sa opreasca!Esti in transa,nu-ti poti reveni:"Reduceri incredibile Victoria's Secret"!Apare dilema;te uiti la ceas…5 minute peste ora stabilita.
"O sa-i spun ca a intervenit o problema;inchid telefonul si hop…m-a lasat si bateria! Iar el o sa ma creada pe cuvant pentru ca sunt o partida mult prea buna!"
Platesti taxiul,cobori grabita si faci slalom printre trecatori….mai ai doi pasi!Deja ai ochit in vitrina un push-up fabulos…te tenteaza; o sa il cumperi si o sa-l porti maine la bluza aia glam!Da,o sa-l fascinezi incontestabil si o sa faci furori…Promiti ca maine ajungi la timp!

2 comentarii:

Petruta spunea...

Cat optimism spre final, eu in locul celui lasat cu buza umflata nu as mai vrea sa mai incerc sa vad daca raman si a doua oara ca fraieru' in statie asteptand sa apara.
Articolul asta arata superficialitatea femeilor, care pun pret pe aspectul exterior, pe impulsul de moment in cazul reducerilor la haine si cate lucruri face o femeie inainte de a iesi din casa. Procesul asta de pregatire e atat de lung ca parca nu se mai termina.
Totusi, trebuie sa recunoastem ca nu toate "femme" stau 3 ore sa se boiasca si sa se impodobeasca, probabil ca acelea ajung la intalniri la timp. :P

Raluk6 spunea...

te rog brutus...FEMME-ele!=)