vineri, 25 ianuarie 2008

Mizez pe Don Juan!

Galanteria a murit de mult; nimic nou sub soare. Si, in fond, nimic iesit din comun!Oare cum s-ar fi incadrat in tabloul secolului 21 gentlemenii rabdatori de altadata, curtenitorii vesnic devotati castitatii acelor domnite dupa care suspinau ani in sir?Sau cum s-ar fi adaptat rafinatele domnisoare cu principii pre-maritale, intelenite prematur in subconstient, situatiilor de azi, in care acelasi tip de „fetite stilate” duc lupte crancene impotriva pastrarii conservatorismului aluia imperios al secolelor trecute?
Cam cate minute in sir ai rade tu, ca fata, cand la sfarsitul primei intalniri baiatul ti-ar saruta politicos mana?Acum serios; hai macar pe obraz!Probabil ca pentru urmatorul date ti-ai alege o zi geroasa de iarna, in care sa fii sigura ca porti manusile si caciula; asta in caz ca urmatorul sarut s-ar vrea a fi unul parental, pe frunte!Sau stai…care second date frate?!?Cu ala???Visezi color!!
Dar tu, ca baiat, cam in cat timp ti-ai reveni din soc in momentul in care, in urma incercarii pedante de a-ti baga iubita in pat, afli nu numai ca nu „e OK din prima seara”, ba mai mult…ca don’soara te someaza s-o si iei daca vrei absolutul?! Pai evident ca o iei…cu capu’!!!
Un lucru este clar: rabdarea nu mai e la moda, varietatea este un must have nelipsit din „portofoliul cu experienta” al fiecaruia, stabilitatea echivaleaza mai nou cu ideea „absolutului” de mai sus, migram plini de patos de la UNUL la ALTA si ne mandrim, sfidam legile bunului simt pentru ca ne permitem, mizam pe imaginea edulcorata a unui Don Juan urban, pe holograma unui secol mult prea echivoc chiar si pentru tine, seducatorul incontestabil!
Nu te simti ostracizat; ia-ma de mana si hai sa plonjam impreuna in utopia asta, in care n-avem niciun Dumnezeu. Mizez pe tine, Don Juan, intocmai pentru ca debordezi de experienta! Macar stiu la ce sa ma astept; simt ca nu voi fi dezamagita!

3 comentarii:

Petruta spunea...

Dap...toti mizam pe Don Juan..pana iese la pensie...sau pana decide k a pacatuit prea mult si se calugareste :))
Iti dai seama cate fete ar ramane "neprihanite" daca se lasa Don Juan de meserie??
Ar fi un capat de lume...si nu vrem asta pentru binele ficatilor nostrii.
Deci...long live Don Juan...the best fucker in town!

persy spunea...

multe fete mai suspina ink dupa don juan...pai cine le mai aduce lor in ziua de azi flori, cutii cu bomboane, cine le mai canta serenade?..NIMENI...dc?...pt niciun baiat nu se mai preteaza la asta...cik e "lame"...
asa k fetele spera sa gaseasca un don juan intr-o zi...zi care pare foaaarte indepartata

Petruta spunea...

DA...pey multe il vad pe Don Juan un gagic cu jeepane si cu piscina...si gol pe interior...
asta e lame...!